pencoaster
Header

Taxi!

november 4th, 2011 | Posted by Re in Pencoaster

We gaan goed met de namen voor meneer Tumor zie ik … wat een leuke suggesties, in het weekend ga ik beslissen hoe het Monster zich laat noemen zodat het zich gewillig naar de slachtbank zal laten leiden (had bijna voor Tineke en het grote c1000 gedrocht gekozen, pure evil).

Maar goed gisteren dag 3 vandaag dag 4 en dan ook voor mij weekeind, al voelen de dagen niet echt chronologisch voor mij, of het nu dinsdag is of zondag, volgens mij is het blabladag, wel een mooie dag vandaag hoor want wij zijn precies 1/4 jaar getrouwd, dus dat wordt een klein feestje dacht ik zo, toch?

Gisteren dus voor het eerst met de taxi geweest, een stuk makkelijker, uiteindelijk goedkoper maar een beetje stressvoller, die gasten moeten toch uit Almere komen enzo. Maar goed het ging goed, lieve taxichauffeur, je kent ze wel, vroeger de vrije jongen, de king of the world, en nu een beetje weggepest en strak volgens schema van de baas je ritjes rijden, ik heb wel medelijden met ze.

Ik ga kijken of ik straks een filmpje kan maken van hoe het in zijn werk gaat, het zal het meest saaie filmpje ooit zijn natuurlijk maar wie weet geeft het wel wat meer inzicht in hoe verdomd lang ik op die koude tafel moet liggen, vrezend voor die verdomde hoestaanval.

Want alhoewel we het Monster goed gaan benoemen, is Luitenant hoestterreur ook lekker bezig hoor.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 Responses

  • Anneliese says:

    Gefeliciteerd met jullie 1/4e trouwdag!!! Succes met de dag 4 en probeer er verder maar een klein feestje van te maken dan! Stuur het monster en zijn luitenant maar op weekend verlof………………

  • Christine says:

    Respect Re, hoe je erover schrijft.
    Succes weer vandaag!
    Mag Lee ook met je mee in de taxi?

  • Remon & Leonie ,

    Fijn in die deeltaxi naar het AVL. Kom je nog eens jofele types tegen.

    Even nog over meneer Monster.
    Mijn suggestie voor Silent Witness is eigenlijk wel wat tam. Vandaar nu een meer beeldende optie.

    In het ultieme boek over Griekse Mythen & Sagen kwam ik ene TYPHOEUS tegen, ook wel Typhon genaamd.
    Rotterdammers zeggen daar trouwens gewoon Tyfus tegen maar typhoeus klinkt wel veel deftiger .
    Typhoeus was een angstaanjagend monster dat voortkwam uit een scharrelpartij tussen Gaia ( moeder aarde )
    en de Tartarus, het diepste en onherbergzaamste gedeelte van de onderwereld.Typhoeus had op zijn schouders honderd verschrikkelijke slangenkoppen met zwarte tongen en vlammende ogen.Enfin, het was gewoon een etterig kreng. Zelfs Zeus had schrik van hem, dus verzamelde hij al zijn donderslagen en bliksemschichten , sprong van de Olympus en trof Typhoeus in al zijn honderd koppen. Het monster vloog in brand en overal op aarde ontstonden grote branden en stormwinden ( vandaar ook de tyfoonwinden ) .
    Echt een verhaal dat je niet voor het slapengaan moet lezen, maar wel een voorbeeld dat het in Griekenland altijd al gedonder geweest is !

    Soft Radiation and Sweet Dreams,

    Martin & Joke

  • Corine says:

    Geniet van het weekend en stuur Luitenant hoestterreur ook op weekendverlof!!

  • Maria Doorson says:

    Nog gefeliciteerd met jullie 1/4-jarig huwelijk en geniet van je behandelingsvrije weekend !



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>