pencoaster
Header

*****BREAKING NEWS***** *****BREAKING NEWS***** *****BREAKING NEWS*****

februari 24th, 2015 | Posted by Re in Pencoaster

Soms hoor je ineens zo’n geluidje ergens vandaan komen en dan weet je het, er is weer ergens wat breaking news wat onze aandacht nodig heeft. Een oorlog, een ongeluk, een verzakte dam of soms ook wel eens blij nieuws.  Deze laatste categorie kan wel eens wat vaker in het daglicht gezet worden; dus bij deze…

Nou ja, lokaal breaking news dan zou ik zeggen, vanaf een nieuwe locatie in Amsterdam Osdorp – de Aker. Daar waar we wel een tuin hebben en 2 verdiepingen met ruimte en nog meer ruimte aan een zuid Zweeds meer, of nou ja aan de straat met die naam dan. Daar waar er alweer een hectisch jaar achter de rug is met de nodige verhuizing en het aanpassen van ons leven naar een situatie die mooi is, die kansen biedt (zo een vette grote niet in de woonkamer fotostudio, hemels) en die ons een mooi droomhuisje heeft opgeleverd. Nou daar op 1 september 2015 (nou ja dat is de bedoeling ongeveer. Kan ook ergens in het ziekenhuis zijn tegenover het wel bekende AVL, je weet wel, daar waar ik nog geregeld (nou ja, ook nog maar 2x per jaar) op bezoek kom en weer succesvol de controles doorkom), zal er weer breaking news (wie weet letterlijk) plaatsvinden. Blijkbaar was de gevreesde chemo en bestraling lief genoeg om bepaalde delen van mijn lichaam te sparen en deed deze wat het zou moeten doen, het creëren van nieuw leven. Ja inderdaad nieuw leven en wat een leven, het schopt, rockt en ziet er gezond uit op de echo, het leeft, het klopt en heeft de afgelopen 13 weken zich zonder al te veel bijwerkingen en zorgen ontwikkelt tot zowaar een baby, verrassend dat wel. Nou ja nog een paar extra maandjes lekker doorgroeien en dan is het echt zo.

Viva la vida zullen we maar zeggen, gekkenhuis!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

15 ResponsesLeave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>