pencoaster
Header

De smaak/geur van een tumor

oktober 16th, 2011 | Posted by Re in Pencoaster

Het zit dus zo, vorige week een long-biopt gehad op te bepalen wat voor soort kanker het nou precies is en welk stadium etc. Met lichte verdoving in de CT-scan en dan met een grote naald en een hapmachientje 2 stukjes uit mijn long geknipt.
Of het nou dat is of gewoon een bacteriƫle longinfectie (ja die heb ik ook opgelopen in het ziekenhuis) weet ik niet, maar mijn tumor wil zich nu via een hoestreflex naar buiten werken. De smaak die dat meebrengt is ongeveer als volgt te beschrijven (een statement die we vroeger wel eens gebruikten na een avondje te hard doorstappen): Alsof er een paar dooie reigers in je bek hebben lopen schijten.

Laat ik maar zeggen dat die smaak wel eens beter is geweest

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

  • Leonie says:

    Thank god for smints!

    Ik zie dit berichtje nu pas joh, je begint gelijk lekker ijverig :)

    XX

  • Miranda says:

    Zou iemand dat nou ooit wel eens echt hebben gehad, dat er dooie reigers in zijn bek scheten, vraag ik me dan af? IEMAND moet die uitspraak toch ooit bedacht hebben ;-)

    Maar het klinkt inderdaad heel ranzig, krijg je niet iets om die hoestreflex te onderdrukken of mag dat niet? Of werkt dat dus gewoon niet genoeg?

    Veel sterkte en succes morgen!

    xx Miranda



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>