pencoaster
Header

Een CT scan zegt wel alles

mei 25th, 2012 | Posted by Re in Pencoaster

Zo, dat is weer veel te lang geleden, iedereen zal wel afgehaakt zijn ondertussen maar ik ben echt niemand vergeten die er voor mij en ons was. Ja, de CT scan was positief, geen gekke dingen te zien al was het toch even spannend toen ik, na de scan op woensdag ochtend, woensdag middag een telefoontje kreeg van de chirurg zonder uitslag want het verslag was nog niet geschreven. Hoezo nog niet geschreven, valt er dan wat te schrijven? Vrijdag zou hij weer bellen.

Gisteren dus al het resultaat, zo schoon als me net door het schadebedrijf van mijn gewassen auto ( nou ja er zaten nog wel wat vogelpoepjes op, niet op de scan maar de auto), dus dat moest gevierd worden met een bezoekje aan een zonovergoten café ergens in Rotterdam alwaar we met 50 doldwaze FOK!ers, you and me kansloos zagen worden tegen het balkangeweld, jammer maar het mocht de pret niet drukken natuurlijk. Met een fles bubbels weer huiswaarts voor een ontspannen nacht, helaas bruut verstoord door een zeer snel opkomende darmkramp, die gelukkig ook weer snel weg was.

Met de arm gaat het inmiddels weer beter, weer ophetzelfde niveau als voorheen na een hels uitje van intense pijn. Ik had het namelijk in mijn hoofd gehaald om te willen wisselen van medicatie, dus van lyrica naar oxcarbazepine… Alleen die naam al had me moeten waarschuwen. Wat ik wel geleerd heb hieruit is dat het beetje restpijn wat ik had ( en ja dat is nog steeds niet veranderd en gewoon irritant) best wel te pruimen valt met wat de pijn eigenlijk zou zijn zonder werkende medicatie, namelijk godsgruwelijk.

Maar hey, het is lekker weer, vondelpark weer, dus weer naar het vondelpark voor een nuttig revalidatieloopje. Doeg.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

6 Responses

  • Leonie says:

    Yay voor de goede CT! Dat rijmt!

  • You know who, from you know where says:

    Ik kon niet ophouden met naar jullie te kijken gisteren. Wat een weelde!

    Geniet; de zon schijnt. Letterlijk & figuurlijk :*

  • peggy says:

    Ben zo verschrikkelijk blij vpoor jullie.
    Ga lekker genieten van en met elkaar. Dat hebben jullie wel verdiend.

  • Raya says:

    Wat een fijn nieuws!
    En dat je maar weet dat ik je zeker nog volg, en niet vergeet hoor ;)

  • Paul eilkes says:

    Beste remon, zo te lezen gaat het goed met je, volhouden is het Parool en goede moed houden. Mijn vrouw kon niet geopereerd worden en is zo als de artsen het noemen uitbehandeld. Inmiddels zijn we 2 maanden op weg na dit bericht en met de nodige medicatie gaat het redelijk met haar. Ze heeft morfine pleisters, prednison en dyclofinac. Daarnaast nog tussendoor oxynorm. Dit helpt haar goed alleen er is en blijft grote onzekerheid over het verloop van de ziekte. We zijn nog een weekje naar Praag geweest en dat ging prima. Ze heeft wel veel minder energie en de pijnklachten steken af en toe de kop op. We moeten afwachten hoe en wanneer er sprake zal zijn van ophogen dosering medicijnen. Ik volg je blog met interesse. Dit is ook een goede manier om wie weet tips te krijgen van mede lotgenoten. Mooi dat het goed met jou gaat, houden zo

    Groet paul

    • Re says:

      Hallo Paul,

      Excuses voor de late response maar ik heb je stuk gelezen. De cocktail van medicatie klinkt me goed in de oren, ik heb het ook allemaal gehad. Momenteel zit ik nog steeds aan de morfine (oxycontin) en de lyrica. Ik heb je vrouw in mijn gedachte en hoop dat de energie weer terugkomt want energie is belangrijk.

      Mvg Remon



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>