pencoaster
Header

gewoon omdat het kan

oktober 19th, 2011 | Posted by Re in Pencoaster

Zoals gemeld in mijn vorige stukje, het kan best zijn dat ik vrijdag nog niet volledig ben ontslagen uit het ziekenhuis.

De volgende situatie doet zich dus voor: Ik heb een afspraak rond 2 uur in de VU voor de afgifte van wat sperma om in te vriezen (ik wil gewoon echt zeker weten dat er nog goed zaad van me is). Het is dus mogelijk dat ik dan hier in het St Lucas wordt opgehaald met een ambulance (inclusief 2-3 personeel) voor een ritje naar de VU.

Zie je me daar al aankomen bij de receptie, terwijl ik van de brancard stap: ik kom voor het afgeven van wat zaad, en loop vervolgens de afdeling op.

De terugweg zou in principe nog hilarischer kunnen zijn. Kom je hier aan op de eerste hulp van het St Lucas en de mededeling, tsja, ik moest wat zaad afgeven bij de VU (vervolgens wel net doen alsof je doodziek bent of zo)

anyway…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

8 Responses



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>