pencoaster
Header

Ferrrrrkansie… op naar werk

april 27th, 2012 | Posted by Re in Pencoaster

Je zult het altijd zien, het weer klaart eindelijk op als je verzocht wordt om half 11 je vakantiehuisje te verlaten, zo is een midweek eigenlijk niet meer dan 3 dagen het echte werk, zelfde met die vliegvakanties bedenk ik me nu, dus zo erg was het niet. Maar goed, ook met stormachtig bewolkt weer kun je leuke dingen doen in Zeeland, zoals lekker midgetgolfen in een zuidwester en door Middelburg banjeren op zoek naar een warm café. Al met al een geslaagde paar dagen, nog even langs een van mijn liefste vriendinnen geweest (een ex-mod op US) en het zit er al weer op, bedankt FOK! voor het mogelijk maken van deze vakantie.

Op naar werk, volgende week, eerst nog het oranjefeest, hopelijk met iets lekkerder weer en geen regen. Twee uurtjes werken per dag, het klinkt ok maar zal heus wel zwaarder zijn dan gedacht. Alhoewel ik moet zeggen dat de pijn in mijn rug en stijfheid een stuk minder is nadat ik gevraagd heb aan de fysiostagiaire om toch echt van fysiotherapie naar manuele therapie te gaan, en ja dat trekt het tenminste echt los van elkaar, heerlijk gevoel wel. De arm en hand is een ander verhaal, dat wordt minder, de Lyrica werking wordt minder en minder, en daarmee de pijn groter en groter, scheermessen, hete poken, brand en andere niet te beschrijven soorten pijn vullen mijn arm en hand. Bijkomend voordeel is dat ik mijn hand in heet water kan stoppen om dat ene theelepeltje te pakken, daar voel ik dus weinig van. Volgende week maar even met de dokter overleggen al zijn de behandelopties volgens mij gering, we zien wel.

We gaan vrolijk door, waar anderen weer een verkeerde diagnose hebben gehad en weer anderen nieuw leven in zich hebben, het zal niet stoppen, niet voor mij in ieder geval, daar is het leven te mooi voor… dus eerst… soep!…. van de Marqt…. decadent, maar lekker.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One ResponseLeave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>