pencoaster
Header

de vaart erin…

oktober 19th, 2011 | Posted by Re in Pencoaster

Nou ze hebben alles wel in gang gezet, of ik overal blij mee moet zijn weet ik niet, beoordeel zelf.

MRI scan was vandaag, morgen dus de resultaten, denk ik, over of er uitzaaiingen zijn in de hersenen (en in de herhaling, nee die zijn er natuurlijk niet), blijft spannend toch op een of andere manier.

Om 9 uur morgen een nieuwe CT scan, wat dat allemaal is zal ik morgen proberen te beschrijven. Gelijk daarna de wat spannendere scan (althans de moeders in blije verwachting type scan) waarbij een punctie (biopt) wordt genomen van een lymfeklier in mijn linkeroksel (degene die ze de laatste keer maar niet deden omdat ze al een andere biopt aan de andere knan van mijn lichaam hadden genomen) die ook verhoogde activiteit op de PET-CT scan gaf. Dit is dus ook om te kijken of het een uitzaaiing is (niet schrikken, mocht het zo zijn dan past deze nog steeds binnen het al afgesproken behandelplan, die wordt dan ook doodgenuked). Het is natuurlijk het idee wat telt, je wilt gewoon geen uitzaaiingen in dit stadium, laten ze eerst maar eens tegen het grote monster vechten, niet ook tegen tig andere gremlins.

Dan vrijdag afspraak met de VU voor het laten invriezen van mijn zaad (zie volgende berichtje).

Daarma wordt het nog wat vaag, ga ik op weekend verlof, krijg ik algeheel ontslag. Het enige wat ik weet is dat we maandag een gesprek hebben met de oncologen op het AVL, ik weet niet hoe er vanuit hier over is gecommuniceerd maar het AVL geeft blijkbaar aan een beetje vol te zitten en mocht het behandelplan hetzelfde zijn dan zou ik gewoon Lucas/VU moeten gaan doen, en laat ik in dat laatste gewoon niet echt veel zin hebben, gewoon iets met vertrouwen en kennis (uiteindelijk zal de therapie gewoon hetzelfde zijn natuurlijk). Heb het idee dat misschien onze wat aparte longarts van het Lucas misschien een beetje beteutert het bericht heeft verstuurd dat patient liever niet bij hem zou willen worden behandeld. In ieder geval alle materialen etc zijn nu bij het AVL of worden er heen gestuurd

Dus daarover morgen misschien meer en hoe het weekend en daarna er uit gaat zien, en ja dat wordt geen feestje

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

One Response

  • Marieke says:

    Heb er alle vertrouwen in dat jullie je niet laten piepelen door zo’n lullige longarts. Denk dat het belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij je arts + behandelplan, want ‘t is allemaal niet niks. Ook hier wordt aan jullie gedacht en we wensen jullie heel veel sterkte en succes! Liefs!



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>