pencoaster
Header

Leuke dingen en een klein minder leuk dingetje

november 12th, 2011 | Posted by Re in Pencoaster

Zo het is alweer zaterdagavond, meestal dan gezellig op de bank of alvast ergens in de stad, ‘t lijkt koud buiten dus het speelt zich iig binnen af, denk ik zo.

Sinterklaas is is blijkbaar weer in het land, maar och die goede oude man, ik heb niet echt veel behoefte aan je dit jaar, ik heb al een miserabel kadootje gehad in de vorm van een tumor, en een PSP te leen dus ik zit wel weer goed dit jaar.

Een leuke dag vandaag hoor, leuk bezoek, de een neemt de leftovers van St Maarten mee (ja ik heb al buikpijn van de mini brossen, twixen en marsen), de ander een doosje goddelijke aardbeien (nou waar was die slagroom nou?). Dan komt er via via ook nog een doos met 1001 stukjes verschillende dingetjes van chocola, meeste puur dus dan weet je wel van wie (bedankt allen :*), weer een paar leuke kaarten. Al deze nuttige eetbare dingen hebben alweer geleid tot een mooie 69.4 Kg, met dit tempo ben ik 95 Kg over 3 weken als de therapie afgelopen is, een mooi streefgewicht dacht ik zo :P .

Sergeant hoestgedoe steekt af en toe zijn kop weer boven de loopgraaf uit, meestal na een lekkere lange pauze als de dampen op het slachtveld weer tot rust zijn gekomen dan komt meneer de held wel hoor. Enige wat hij heeft meegenomen nu is een stel zware nieren, als bakstenen voelen ze heel soms, en dat kan het begin zijn van een van de bijwerkingen van cisplatin, mijn lekkere giftige chemo. Dus we moeten dit even goed in de gaten houden, veel blijven drinken dus… (visualiseer proost met sinas nu…).

Mijn kamer hier voelt al als een klein paleisje, het is heerlijk alleen op een kamer, eigen douche/wc, eigen personeel zowat, altijd in voor een praatje, altijd gezellig. Maar ik zal blij zijn als ik maandag naar huis kan, bij mijn meissie en poezen, op mijn eigen bank en dit keer niet vol angst maar vol positiviteit en energie, want ja dat zorgt voor vooruitkijken en denken, wel nog dag voor dag, maar het doel is daar in de verte, ik zie hem al staan, daar op het dek…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

7 Responses

  • Tracey says:

    Lieve Re,

    Geloof dat ik in al mijn berichtjes de afgelopen weken heb gezegd hoveel ik je bewonder om je sterkte en je krachtt…nu dus ook weer.
    Was goed om je te zien vanmiddag! En hoewel ik eerst even schrok van je gewicht (die 95 kg is misschien wat overdreven…maar 75 lijkt me een goed streven…) ging ik toch met een heel positief gevoel weg,,,je bent zo sterk!!
    Voel me nu alleen wel een beetje schuldig… dat niet die chemo….maar ik …je een misselijk gevoel heeft/heb gegeven :-(

    Hang in there! Je doet het super goed…nog een paar dagen en dan ben je op de helft!!!
    En volgende keer zal ik iets gezonds meenemen!

    Veel liefs!
    Tracey

  • Franca says:

    Een kort berichtje, maar daarom niet minder gemeend: :*

  • elizabeth says:

    Lieve schat,
    Ik ben weer zo trots op je, na je laaste bericht
    blijf zo door gaan,

    je Moeder

  • Joanneke says:

    Ehm, sorry van de slagroom… volgende keer zal ik er aan denken. Typisch iets voor mij om te vergeten, net als dat ik nooit melk voor in de koffie in huis heb voor het bezoek. Maar je kan inmiddels wel uitknobbelen hoe dat komt. Het was fijn om je vandaag even te zien en ik vond je echt anders dan vorige keer, precies zoals je in de laatste alinea aangeeft.

    Tot gauw!

  • Ruud en Nies says:

    Hoi Remon,
    Ja zaterdagavond.
    Na het bezoek van Nies en mij bij jullie thuis en gelet op jou beleven, verwoord in je Weblog en geluisterd naar onze telefoon gesprekken, waren wij wat wij toen hoorden en zagen toch wel enigszins ongerust en ietwat verward, toen wij naar huis terug keerden. In het ziekenhuis echter zagen wij een geheel andere Remon, Helder, duidelijk, Good Looking, gedouched, maar vooral je uitgesproken gedachten wat je nu, gelet op de situatie, ermee wilde gaan doen. Je kwam hiermee erg sterk, maar vooral wilskrachtig over. Natuurlijk (je weet hoe ik denk) weten wij over enige tijd echt meer. Maar wij gingen in ieder geval met een beter gevoel naar huis. Goed zo joch…houden zo. Kus Pa en Nies

  • Ingrid says:

    Morgen weer eigen bedje begrijp ik?



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>