pencoaster
Header

Oops, they did it again

november 9th, 2011 | Posted by Re in Pencoaster

Nou daar lig ik dan maar weer, in het ziekenhuis. Hoe verrassend (NOT) eigenlijk als je echt terugkijkt naar wat er is gebeurd de laatste paar dagen.

Ik zat dan wel te geinen over de degradatie van Sergeant hoesttereur maar ik wist wel dat hij een cruciale rol zou gaan spelen. De afgelopen dagen heb ik het ook nauwelijks over die Tyfus Tumor gehad maar alleen over die hoest. Dus ja als je ‘s nachts 4-5 uur lang aan het hoesten bent (en ja die lekkere droge hoest zonder slijm of andere rewards), en elke keer als je opstaat of gewoon iets doet begint met hoesten en niet meer stopt dan weet je dat er iets meer aan de hand is. Als je je behandelend arts zomaar in de lift tegenkomt terwijl je al hoestend zowat over je nek gaat, als de hoofdzuster ziet hoe jij en je vrouw compleet er doorheen zitten, dan weet je dat de woorden…”we gaan je opnemen” niet echt als een verrassing klinken (dat deed het natuurlijk wel, het is geen kattepis natuurlijk).

Er zit dus een flinke longonsteking in de weg die het allemaal een stuk minder leuk maakt, ze willen er bovenop zitten want je wilt ten eerste gewoon geen longonsteking hebben en ten tweede blijkt de Tyfus Tumor zo instabiel te zijn dat deze in elkaar kan klappen of liever gezegd… uit elkaar, en ja voor degene die goed kunnen visualiseren onder ons… dat is geen pretje en natuurlijk ronduit gevaarlijk. En nee dat uit elkaar klappen vind meneer Tumor zelf geheel niet erg, boeit hem weinig zolang zijn actieve delen maar lekker door kunnen groeien en consumeren.

Dus nu lig ik in Het AVL, samen met een dramaqueen met leverkanker (nee hoor, aardige vent maar na 4 uur klaagzang tegen zijn ouders over hoe slecht het allemaal niet is en  of het allemaal nog wel zin heeft wordt je er wel een beetje kriegel van), ik heb net 11 pillen weggewerkt, ik zal ze niet noemen maar er zitten een paar pareltjes tussen. Ik hoef even geen antibiotica te slikken, nee die gooien ze per infuus nu direct mijn bloedbaan in (voor de meetellers, nummer 5 zit er nu bij).

Ik ga voor het eerst een primeur beleven (hihi, ja dat is een pleonasme) en mezelf overgeven aan een pammetje, gewoon omdat het kan, ik mag kiezen en heb voor de temazepam gekozen, dan mogen jullie raden waarom juist die (de eerste met een goed antwoord krijgt natuurlijk een prijsje).

Genoeg geluld zie ik, welterusten, ik ben moe maar voel me al een stuk minder angstig als de laatste paar dagen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

14 Responses

  • Freud says:

    Hmm, temazepam omdat Re-mazepam niet ontspant? Heftig van je hoest zeg, sterkte.

    En oh ja.

    Fipo!

  • Franca says:

    Ja, dat is niet zo moeilijk natuurlijk :{w
    Om te slapen…. (want een angststoornis heb je niet; dat zou je eerder hebben als al dit gedoe je niet angstig zou maken)

    Niet goed? De volgende kandidaat meer succes -O-
    Maar misschien ook wel omdat gelcapsules zo lekker wegspoelen?

    Ik hoop dat jullie vannacht allebei een beetje kunnen slapen, zodat de dag van morgen een iets minder grote opgave zal zijn. Slaap lekker Re en slaap lekker Le :*

  • Ingrid says:

    Zelfs vanuit het ziekenhuis nog updaten…
    Niets lekkerder dan je eigen bed naast je eigen vrouw natuurlijk, maar dit is momenteel toch wel ff de beste plek idd.
    Hopelijk slaat de AB snel aan en doet de temazepam, ook wel bekend bij ons in de praktijk als “de inslaper” ook snel z’n werk.
    Een paar nachtjes lekker slapen is vast wel heel erg goed voor jou momenteel….en voor Leonie ook ;)

    Sterkte daar en sweet dreams! :W

  • desiree says:

    …. Dat pilletje zorgt dat je hopelijk ff paar uurtjes hoestvrij kan slapen …. Hou je haaks xxx desiree

  • Josche says:

    Longontsteking, welja, kan er ook nog wel bij! En dat vsn die uit elkaar klappende tumor klinkt ronduit eng!

    Kan me goed voorstellen dat jullie er even doorheen zitten/zaten. Hier kan je toch niet zomaar mee dealen? Natuurlijk denk je ‘ik ga vechten als een gek’, maar wat komt er toch een hoop op jullie af, zie dan het vizier maar helder te houden!

    Kus voor jullie beiden!

  • Ripley says:

    Fijn dat je onder goede supervisie staat. Ik kan me heel kwaad maken over alle tegenslagen die jullie stteds tegenkomen. Sterkte en denk aan jullie allebei :*

  • Ina says:

    Goeiemorgen Re, hoop dat je goed geslapen hebt, want dat helpt enorm tegen wolven en beren op de weg. Thuis zijn is natuurlijk het allerfijnst, maar als je constant geteisterd wordt door Luitenant Hoestsukkel ben je in het AVL voorlopig even beter af. Daar krijgen ze hem wel een kopje kleiner! Liefs, Ina

  • Copycat says:

    Ook hier val ik stil.
    Alle sterkte en alle succes en alle gezondheid van de wereld!

    Cc/Bianca

  • Elaine says:

    Hoi Re, niet leuk om te horen dat het minder goed gaat op het moment. Terug in mijn wilde jeudg werd temazepam ook gebruikt voor “plezier” (je kreeg een beetje stoned gevoel – als ik me goed herinner :) ) erg handig als de buurman blijft klagen!

    Hou je taai!

  • Anneliese says:

    Hoop dat jullie eindelijk weer een beetje geslapen hebben en dat luitenant droefhoest zich nu zal gedragen! Groetjes van mij!

  • An says:

    Freud heeft al een boel gezegd, maar wilde jullie zelf ook graag sterkte wensen. Hopelijk heb je goed geslapen. Gr. An

  • Erika says:

    Ik heb de aankomende drie dagen school, dus ben even uit de lucht, zeg maar. Ik zal wel aan jullie denken, hoor. Hou jullie taai! Ik wens jullie vast een rustig weekend. Opdat Sergeant Hoestmechoggel zijn tater lekker effe dichthoudt! Sterkteknuffels! xx

  • Moonah says:

    Re….. Ik kreeg van Copycat een PM met dit afgrijselijke nieuws over jou.. Mijn hemel…
    ik denk aan jou en je mooie lieve vrouw.



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>