pencoaster
Header

Kwart x 4

november 8th, 2011 | Posted by Re in Pencoaster

Dat is hetzelfde als 2x de helft toch?

Maar we zijn op een kwart van de therapie, volgens mij het gemakkelijkste deel en het is allemaal wel redelijk gegaan, althans zo lijkt het op het oppervlak, als ik zo terugkijk en er vandaag bij pak valt de vermoeidheid het meeste op, ik ben vandaag verschillende keren gewoon spontaan in slaap gevallen, heb erg lang liggen rusten en had dat ook wel nodig ook… crisis zeg, op willen staan en gewoon in de beweging in slaap vallen.

Sergeant hoestkneus was niet blij met zijn degradatie, hij is een beetje boos en begint weer te stinken dus wordt het tijd voor antibioticakuurtje nr 4. Meneer koorts komt ook weer af en toe om de hoek kijken, ik dacht dat ik hem wel finaal de deur had uitgeschopt, helaas.

Samenvattend, wat is het toch een ongelofelijke kutziekte en wat is de therapie intensief, mensen die dit hebben doorstaan verdienen mijn grootste respect, aan de andere kant kun je ook niet anders, je moet wel, er is geen alternatief (en nee we zijn geen Sylvia Millecam), er is geen andere weg dan deze, en het aparte is…. ik ben hem godverdomme aan het volgen, ik zit er midden in, en dat begin ik me eigenlijk nu pas te realiseren.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

11 Responses

  • Tracey says:

    Heel veel sterkte lieve Re! Ik heb enorme bewondering voor alle kracht die je in je hebt! De helft van de helft…zit er op, dus die andere helften(???) kun je zeker aan!
    Veel liefs! Tracey

  • Ingrid says:

    Nou! Ik vind je dapper!
    En tuurlijk heb je geen keus, maar dat je ondanks dit alles nog de moeite neemt om mensen op de hoogte te houden middels dit blog en dat zelfs nog met humor weet te doen….ik vinnut knap!
    Menigeen had nu huilend liggen struisvogelen onder z’n dekbedje :+

    Ik duim me dan ook suf dat het resultaat na deze kutkuur helemaal boven verwachting superdeluxe geweldig enzo is ^O^

  • Franca says:

    Als ik wel eens zie dat mensen met een alledaags griepje het al een opgave vinden om thee te halen in de keuken, dan verbaast het me dat jij nog kan typen. En als jij met 42 jaar ervaring (hi ’69-er… verder best een fijn bouwjaar hè :P ) er al zo van uit je huisje bent, dan zal het groentje MrTumor naar ik hoop inmiddels ook al wel wat weerstand voelen. Ik neem zomaar aan dat dat een beetje de bedoeling is?!

    Verder heb ik het nog even voor je nagerekend:

    [IMG]http://i27.photobucket.com/albums/c198/ElisaB69/tweemaaldehelft.png[/IMG] [IMG]http://i27.photobucket.com/albums/c198/ElisaB69/kwartmaalvier-1.png[/IMG]

    Dus…

  • Franca says:

    Werkt lekker, die [IMG]-tags ^O^

  • Leonie says:

    :’)
    Even gecopy-paste en ik zie dat Re een waar rekenwonder is!

  • Tessa says:

    Hi Re, Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik tegen je moet zeggen. Ik vind het enorm knap dat je zo hard aan het vechten bent en dat je ook nog in staat bent om je blog bij te houden. Een kwart van de therapietijd zit erop; de kop is eraf! Laten we hopen dat je tumor ook letterlijk een kopje kleiner gemaakt is. Nog zo’n kwart en je bent al op de helft.
    Zet ‘m op en maak gehakt van dat monster!

    Tessa H.

  • Ina says:

    Ja Re, je zit er midden in; plotseling vind je jezelf terug waar je helemaal niet wil zijn. Ik weet een beetje wat je bedoelt, ik was 2 jaar geleden ook opeens ergens waar ik niet wilde zijn. En was volkomen machteloos. En dan merk je toch dat een mens een hoop kan hebben, en dat hoe rottig de dingen af en toe ook zijn, we toch altijd weer doorgaan en er nog lol in hebben ook.
    Ik weet zeker dat je die klojo’s Koorts en Hoestkneus zo’n schop onder hun kont gaat geven dat ze kermend het hazepad kiezen, en TT, die laffe zak, die bubbelt weg als een slak waarop zout is gestrooid. Groetjes van Ina

  • Baukje says:

    Het is echt moeilijk om de juiste woorden te vinden maar ik wil je laten weten dat ik je enorm dapper en stoer vind! Die jambek van een tyfustumor heeft het nakijken, let op mijn woorden.

  • annemieke says:

    Ik heb vanavond je blog aan mijn vader laten lezen. Hij heeft zelf kanker overleefd (dat gaat jouw ingevroren zaad op een dag ook zeggen, trouwens :-) en zowel hij als mijn moeder waren erg onder de indruk. Zo krijg je steeds meer volgers en mensen die je helpt met je schrijven. Waanzinnig knap hoe je dat doet! Wederom veel sterkte en kracht aan jou, Leonie, en iedereen om je heen.



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>