pencoaster
Header

Niet veel te melden, behalve…

december 17th, 2011 | Posted by Re in Pencoaster

Nou, weer een tijdje geleden dat ik wat geschreven had, maar er is nou eenmaal weinig te vertellen hier, het is saai, vervelend, boring, voelt allemaal als wasted time. Ik kan weinig doen, weinig ondernemen, weinig aan mezelf werken door die vervelende hoest, het put me uit, het houdt me vast en gooit me terug. Maar goed, nog 3-4 weken de longen uit mijn lijf hoesten en dan is het hopelijk over. Dus als jullie iets weten om hier te doen laat maar horen, misschien word ik er wel vrolijk van.

Oke genoeg negativiteit zeg, lapswans, ga wat doen of zo, stukje schrijven of iets dergelijks, daar knapt een mens toch altijd van op. Natuurlijk is het niet allemaal hel en verdoemenis hoor, genoeg leuke en positieve dingen die me toekomen, leuke kaarten van vrienden en familie, een telefoontje hier en daar, beetje klooien met nieuwe aanwinsten in het huis, beetje internetten en wat virtuele contacten onderhouden, beetje wordfeuden (nee niet te veel, anders stress op een of andere manier), beetje bankhangen en series kijken op de tv via een net gekregen mediastreamer genaamd popcorn hour A-300, wat een fantastisch leuk apparaat en veel beter dan die gare Apple TV.

In ieder geval, de popcorn A-300, die ik, jawel, gekregen heb van FOK!.nl en dan denk je, FOK! (ja inclusief uitroepteken), waarom zouden die jou dat nou geven. Nou dat doen ze omdat het gewoon een fantastische omgeving is om online in te vertoeven, te discussiëren en de boel op orde te houden want aldaar ben ik een deel van de crew, en juist die crew is fantastisch en ook zeer meelevend, geschokt toen ik het nieuws vertelde. Dan merk je dat de virtuele wereld toch gewoon een deel uitmaakt van je leven, het is niet eng, nee, mijn beste vrienden komen er zelfs vandaan, en ja zelfs mijn vrouw, dus kun je nagaan! En ik prijs me gelukkig met alle steun en goodwill die van de mensen komt aldaar, een lekker zooitje ongeregeld, maar wel mijn zooitje en daarom hou ik ook zo van ze…

Maandag weer op controle bij de radiotherapeute deze keer, eigenlijk net iets te vroeg daarvoor maar ja er schijnt een soort vakantie tussen te zitten, het begint toch aardig te kriebelen moet ik zeggen en dan heb ik het niet over sergeant hoestbaggerprut.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

9 Responses

  • Bianca says:

    Fipo!

    Wat een fijn cadeau van FOK!. Is dit daarmee trouwens een popcorntopic geworden?
    Ook dat is FOK! En dat is het mooie van FOK!.
    Geniet ervan en succes morgen bij de controle!

  • Baukje says:

    Wat een mooi cadeau van Fok! een popcorn, wat het precies is weet ik niet maar volgens mij maak je er geen popcorn mee :)
    Ik snap dat je wilt dat het sneller gaat maar ik denk dat deze rustperiode ook zijn nut heeft.
    Recht zo die gaat, de goede kant op!

  • Frutsel says:

    Mooi dat het apparaat goed bevalt. Veel bankhangen en tv kijken dus. Wat voor series kijk je dan zoal?
    Succes en sterkte voor maandag!

  • Leonie says:

    We hebben vanavond een film gekeken: Horrible Bosses, echt een aanrader!

  • Ingrid says:

    Hoe was het in het ziekenhuis vandaag?

  • Anneliese says:

    Kan me voorstellen dat je het bankhangen vervelend gaat vinden, maar wel fijn dat je van de mensen van Fok!een cadeau hebt gehad waar je zo blij mee bent. Al heb ik ook geen idee wat een popcorn A-300 is hahaha, als jij er maar blij mee bent!
    Wat betreft je vraag of we iets voor je weten om te doen, nou ik durfde het steeds niet, maar trek nu toch weliswaar zwaar twijfelend de stoute schoenen aan.
    Weet je nog dat je sommige mensen van EM vlak voordat je ziek thuis moest blijven opnieuw had gefotografeerd? Die foto’s had je toen helaas nog niet aan mij gestuurd, maar er moeten wel nog steeds nieuwe foto’s van hun op het intranet.
    Natuurlijk hadden we ze allang weer zelf, zo goed en zo kwaad als dat dan gaat, opnieuw kunnen maken, maar ik zou het heel fijn vinden als we toch de foto’s zouden kunnen gebruiken die jij toen gemaakt hebt.
    Dus Rémon, kijk maar of je ze nog hebt en ze ook wil/kan opsturen. Zoniet …………….vergeet dit verzoek dan maar en dan even goede vrienden hoor! Het mag, maar moet natuurlijk niet! :-)
    O, ja, last but not least, ik hoop dat het bij de radiotherapeute allemaal goed is gegaan!



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>