pencoaster
Header

Jeetje…

juli 3rd, 2012 | Posted by Re in Pencoaster

Ik dacht, laat ik maar weer eens iets gaan schrijven want het is alweer 2 weken geleden of iets dergelijks, maar tot mijn verbazing is dat alweer een maand geleden en daarom wat welgemeende excuses voor de vertragingen en het uitblijven van een vervolg, ik lijk de NS wel, en ja ook ik heb geen bonus dit jaar…

Maar goed, maandje verder dus en eigenlijk niet superveel veranderd sinds vorige maand, mijn verjaardag was zogenaamd “uneventful”  en heb ik dus maar aan mij voorbij laten gaan zonder er al te veel mee te doen, echt het gevoel dat we nu een feestje moeten bouwen was nog een stap te ver. Volgend jaar gaan we gewoon knallen en iets leuks doen.

Ik ben sindsdien wel naar een van mijn favoriete bezigheden geweest en een stap genomen die ver vooruitstrevend was en vol met gevaren en enge dingen… jawel, de reis ging naar Walibi en ja dat is nou eenmaal een park met veel rollercoasters, en nee ik ben niet in het gehandicaptetreintje gegaan, heb gewoon lekker meegedaan al heb ik de attracties overgeslagen waarbij je een schoudergordel kreeg (de meeste waar je mee over de kop gaat dus), misschien wel de echte rollercoasters als is de Goliath eigenlijk wel eentje die wel tof is zonder gordelschouder en die ik dus ook gedaan heb.

Het leven kabbelt dus lekker voort, het ritme wat ik had voordat ik hoestend en proestend door het leven ging (een kleine maar resistente bronchitis laat me af en toe denken aan de sergeant en zijn kornuit) komt weer in zicht, ik doe weer dingen buiten het huis, ik werk weer een beetje op therapeutische basis zoals ze zeggen (wat nogal een vage betekenis heeft maar ik mag blijkbaar zelf uitmaken hoe lang en vaak ik werk, wat neerkomt op 4 middagen nu en een dagje vrij op jawel, vrijdag) we gaan weer uit eten, we zien weer vrienden buiten het huis om en ook heb ik voor het eerst boodschappen gedaan in mijn uppie, dat is nog wel een beetje een moeilijke ervaring, de boodschappentas onder mijn arm raak ik ongezien kwijt omdat ik nou eenmaal geen gevoel in die arm heb, de boodschappen hoog in de schappen laat ik maar voor wat ze zijn en je portemonnaie uit je kontzak halen ziet er als een slechte slapstick uit. Het is dus allemaal wel goed aan het gaan. Maar inderdaad de arm wil nog niet echt meewerken, althans de pijn is er niet minder op geworden, wat eigenlijk niet zo wil meewerken is de schouder, die blijft vastzitten ook na uren massage en manuele therapie (nou ja uren, 10 minuten per keer, 2x per week, voor de rest is het meer conditie opbouwen, daarover hieronder iets meer). Ik denk dat per half juli ik naar een echte manueel therapeut zal gaan (zeg moeten) dus wie weet. Ondertussen wordt er dus ook aan mijn conditie gebouwd alsof ik de nieuwe twin towers ben, hardlopen op de lopende band zoals ik dat zeg en altijd wordt gecorrigeerd dat het toch echt een loopband is, ik heb bijna het hardloop virus te pakken waar mijn vrouw nu last van heeft… hopelijk snel dat we samen deze nieuwe hobby kunnen delen met een rondje vondelpark.

tot laters

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

2 Responses

  • annemieke says:

    Fijn te horen dat het (iha) goed gaat, en kun je misschien een filmpje op de site zetten van hoe je die portemonnee dan uit je kontzak haalt? :-)

  • Dizer says:

    Re, het was wel fijn om je weer te zien (in Walibi) en dat het toch (langzaam) steeds beter met je gaat. Blijft een wereld van verschil nu en een paar maanden geleden. O+.



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>