pencoaster
Header

Bikkelen

februari 10th, 2012 | Posted by Re in Pencoaster

Zo, vrijdagavond en ik ben een beetje kapot, nee schrik niet, ik ben gewoon een beetje kapot maar het heelt allemaal prima. Althans ik voel het dus moet het wel.

Het goede nieuws was er vandaag, de meeste uitslagen van het pathologielab waren binnen. En alle snijvlakken (watte?, nou snijvlakken gedefinieerd als de randen van wat is weggesneden, waarbij bepaalde marges worden genomen, nee, ok, duidelijk) zijn schoon, dus geen fout weefsel meer achtergebleven. Ook is gebleken dat de tumor zelf al voortijdig was overleden, terrorisme kan dus zeer effectief zijn. Al met al dus positief, alleen de verwijderde ribben moeten nog onderzocht worden maar dat duurt wat langer.

Oh ja, ik was kapot, althans zo voelt het want vanochtend is de epiduraal eruit gegaan, en nou voel ik pas dat die Scania ook daadwerkelijk over me heen is gereden, een paar keer wel, nou ja vaak, zullen we maar zeggen. Maar mijn rug is niet het enige wat ik nu voel. De epiduraal had natuurlijk ook allerlei andere pijntjes onder controle. Wat dacht je van de 4 gebroken ribben rechts onder, het kadootje van de sergeant. Ja gewoon ff 4 ribben kapotgehoest, minimaal want links hebben we nog niet officieel gekeken maar de arts had iig al 1 extra breuk gezien, en als ik ff voel denk ik dat er nog wel 1 of 2 bij kunnen komen. Maar hey, ik ben een bikkel hè, ik kan dat hebben.

Ook begin ik nu wel mijn litteken te voelen, je weet wel, dat kleine sneetje op mijn rug, waar jullie natuurlijk allemaal benieuwd naar zijn. Zelf kan ik het niet echt zien dus hebben we er maar een foto van gemaakt en die wil ik graag delen, en om niet iedereen zijn maag te hoeven te laten draaien staat die in het volgende berichtje…

Maar goed, morfine is het antwoord, verslavingsdrug nummer 1 in Amerika,vraag maar aan Robert Downing Jr., het haalt niet alle pijn weg maar wel de randjes… Oxycontin FTW!!! Hopen dat ik me morgen iets minder kapot voel, dan kan ik lekker naar huis, naar mijn meissie, naar de poezen en mijn eigen bed en bank…. Heerlijk!!!!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

4 Responses



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>