pencoaster
Header

Wat wens je in een nieuw jaar

januari 1st, 2012 | Posted by Re in Pencoaster

Allereerst aan alle volgers natuurlijk de beste wensen voor het komende jaar, mogen dromen uitkomen of ontstaan, mogen er dingen gebeuren die ons harten raken en mogen er kleine wondertjes gebeuren. En dan natuurlijk is dit de dag dat mijn meissie jarig is, een mijlpaal qua leeftijd, dus dat is ff wennen, maar voor mij is ze altijd de jonge deerne en prachtige dame die mijn leven een stuk aangenamer heeft gemaakt.

Aan alle chirurgen (ja stuk of 5-6) die mij gaan opereren de 23ste januari wilde ik vragen om veilig de komende weken door te komen, lekker uit te rusten om optimaal op sterkte te zijn voor die lang verwachte Tyfus Tumor extractie en standrechtelijke executie van de sergeant voor het veroorzaken van permanente schade aan mijn lichaam en geest… ik denk dat de jury vrij unaniem zal zijn.

Maar dat duurt dus nog even, nog 3,5ve week en dan kan het feest voor mij pas beginnen, het nieuwe jaar kan dan los met al zijn uitdagingen, lange revalidatie, een lekker midweekje weg (bedankt, nogmaals uit het diepste van mijn hart, FOK! crew, jullie zijn me dierbaar), wat sushi eten (ook FOK! users zijn gek, maar zo lief) en weer aan het werk. Mijn nieuwe jaar heeft dus wat vertraging, maar dat neem ik dan maar voor lief.

Ik ga uit van een mooi jaar en ik heb niet veel wensen, gewoon gezond worden, kunnen leven zonder de angst, zonder de ellende in mijn lichaam en een leven samen met mijn Leonie, samen met onze familie, vrienden en de rest van de wereld (ja we pakken het gelijk groot aan) … nou ja, het zijn aardig wat wensen eigenlijk maar ach, dat mag ook wel geloof ik.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

7 Responses



Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>